תארו לכם שאתם מחפשים כדור שחבטתם ופתאום מסתערת עליכם מפלצת באורך 4 מטרים. ספורט בדרום אפריקה
ספארי באפריקה זה כיף. גולף זה משחק מרגיע. השילוב בין שניהם כנראה לא כל כך מוצלח. שחקן הגולף ז'אק ואן דר זאנדט נטרף על ידי תנין בזמן ששיחק במסלול הידוע לשמצה בקרוגר פארק, שמורת טבע עצומה עם חיי בר שוקקים. ורעבים.
דרום אמריקה, אסיה או אפריקה – ספורטור שאר העולם
"השימוש במסלול הוא סיכון על אחריותכם". כך נכתב בשלט הירוק בכניסה. מסלול שוקוזה, שנמצא בתוך תחומי קרוגר פארק, לא מגודר. בסביבה אפשר למצוא חזירי בר, היפופוטמים, ציפורים ממינים שונים וכן, גם תנינים. בני האדם במקום לא מתכוונים לרגע לפגוע בבעלי החיים, אלא שהסיכום הזה הוא לא הדדי.
ז'אק ואן דר זאנדט בן ה-29 הגיע השבוע לשחק גולף במסלול בפארק, אבל לא חזר הביתה. הוא הלך לאסוף כדורים שעפו לכיוון אגם שתוך המסלול ולא תיאר לעצמו שזה יהיה המהלך האחרון במשחק. תנין באורך 3.9 מטרים זינק לעבר הגדה ומשך אותו פנימה. ז'אק נעלם מתחת למים וחבר שהיה איתו מיהר להתקשר למשטרה.
כשהעזרה הגיעה, זה היה כבר מאוחר מדי. בבוקר שלאחר מכן התנין נורה ונמשה מהמים, בעוד שוואן דר זאנדט נמצא ללא רוח חיים עם סימני שיניים על כל גופו. זוהי לא הפעם הראשונה ששחקן גולף במסלול שוקוזה מותקף על ידי טורפים, מקרים שחוזרים על עצמם גם במסלולים שורצי אליגטורים ברחבי ארצות הברית.
במהלך השבוע האחרון נרשם עוד מקרה מוזר, שהסתיים בצורה טובה הרבה יותר. שחקן הגולף לוק דונלד, שהציג יכולת נהדרת במסגרת טורניר Nedbank Golf Challenge בדרום אפריקה, עמד לחבוט בכדור. פתאום חבר קרא לעברו: "שים לב". דונלד הסתובב וראה בבון שועט לעברו. השחקן זז הצידה וראה את התושב המקומי השעיר פשוט ממשיך בדרכו על המסלול. שם זה נגמר בחיוך.
מה, לא תפנקו בלייק?
ספורטור – ראשונים בתיירות ספורט אתר תיירות ספורט ראשון מסוגו – הבית לכל מי שחולם על טיול כדורגל מושלם. טיפים, לוחות משחקים חבילות וכרטיסים – חבילות לליגת האלופות, חבילות לשמינית גמר ליגת האלופות 2016. בואו לבקר
